mandag den 27. august 2012

Mmm... hjemmelavet rugbrød!!!

Ja, så skal surdejen igen ud af køleskabet og udvirke sine mirakler.
En lille opskrift her på et skønt og meget meget - fik jeg nævnt meget?! let tilgængeligt rugbrød.

 2,5 dl knækkede rugkerner

2,5 dl. rugmel
 2,5 dl. hvedemel
 0,5 dl. hørfrø
 1 dl. solsikkekerner
 En skvat olie 2-3 spsk. eller hvad man lige synes
2 spsk. mørk sirup
 3-4 dl. vand
 1,5 dl. surdej og rør godt rundt
Kom i formen og pynt med hvad du nu synes - eeelsker græskarkerner, giver en fantastisk smag.
Lad stå tildækket ude på køkkenbordet i 8-10 timer. Kan med fordel laves inden du går i seng og bages næste morgen.
Bages ved 200 grader i 50-60 min. nederste ribbe.




GOD FORNØJELSE og VELBEKOMME.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar